arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Sinds 1955

Maakt het verschil

Stucadoor met vakmanschap

Ben je op zoek naar een vakkundige stucadoor die kwaliteitsstucwerk levert? Dan ben je bij Stucadoorsbedrijf R. Seuren uit Grubbenvorst aan het juiste adres. Wij geloven in vakmanschap en daarom staat wij garant voor stucadoorwerk waarbij kwaliteit het verschil maakt. Stucadoor R. Seuren heeft jarenlange kennis en ervaring in het stucadoorsvak en biedt diverse soorten stucwerk voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Met tal van mooie referenties in Limburg en Noord-Brabant zoals Grubbenvorst, Venray, Venlo, Horst, Sevenum, Cuijk, Boxmeer en omliggende plaatsen mogen we met recht stellen dat Stucadoorsbedrijf Seuren kwaliteitswerk levert met een prachtig eindresultaat als gevolg, waar u nog lang van kunt genieten.

Kwalitatief stucadoorswerk dat past bij uw wensen

Stucadoorsbedrijf R. Seuren is van alle markten thuis. Wij bieden stucwerk voor zowel binnen- als buiten. Of u nu op zoek bent naar functioneel of sierlijk stucwerk, het is voor de stucadoors van Seuren geen enkel probleem. Met Stucadoorsbedrijf R. Seuren uit Grubbenvorst heeft u voor alle soorten stucadoorwerk de juiste stucadoor in huis. Wij zijn in staat om sierlijstwerk, spackspuitwerk, decoratief stucadoorwerk, sierpleister, fijn schuurwerk, glad stucadoorwerk en cementpleisterwerk af te leveren en kunnen tevens buitengevelisolatie met een gepleisterde afwerking en overige soorten buitenpleisterwerken uitvoeren. Wat uw wens ook is, stucadoor R. Seuren levert stucadoorwerk op maat.

7Van-Vader-op-zoon

Stucwerk met vakkundig eindresultaat

R. Seuren stucadoorsbedrijf uit Grubbenvorst is uw stucwerkspecialist in de regio. Wij zijn werkzaam in de regio Noord-Limburg en Noord-Brabant in diverse plaatsen als Venray, Venlo, Horst, Sevenum, Cuijk, Boxmeer en omgeving. Als vakkundige stucadoor met jarenlange ervaring voorzien wij u graag van advies. De mogelijkheden met betrekking tot het stucadoorswerk worden vooraf uitvoerig met u besproken. Onze vakbekwame stucadoors kunnen de wensen en behoeften van u als klant vervolgens uitstekend door vertalen naar kwalitatief en functioneel stucadoorwerk op maat. Wij zorgen ervoor dat het werk netjes en volgens afspraak wordt uitgevoerd. Samen met u als klant komen we zo tot een vakkundig eindresultaat. Bent u op zoek naar een stucadoor, wilt u meer weten over ons stucadoorwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Stukadoor of stucadoor met traditie?

Vraagt u zich wel eens af waarom u zowel stucadoor als stukadoor tegenkomt in de Nederlandse taal? Het antwoord is dat dit door de jaren zo gegroeid is. Oorspronkelijk werd het woord met een c geschreven, maar ook stukadoor met de letter k is correct volgens de Nederlandse spelling. Wij van Seuren zijn een stucadoorsbedrijf met een rijke traditie en hanteren daarom niet de nieuwe schrijfwijze stukadoor met een k, maar blijven, net als vroeger, het woord stucadoor met een c gebruiken, precies zoals opa Seuren, de oprichter van het bedrijf, het in 1955 al schreef.

10Over-ons-historie (1)

Stucwerk met de juiste uitstraling en eindafwerking

Stucadoorsbedrijf R. Seuren vervaardigd buitengevelisolatie (thermisch isolerende gevelbekleding) met een gepleisterde afwerking, met diverse type materialen van verschillende merken/fabrikanten. Zo verwerken zij o.a. ProSystem van Baumit, Strikotherm Comfort van Strikolith, Knauf Skin en Knauf Skin Energy en Sto Therm Classic van Sto Isoned. In overleg met de opdrachtgever / aannemer en architect wordt gekeken welk systeem het beste voldoet aan de wensen van de uiteindelijke gebruiker. Gekeken wordt o.a. naar de gewenste Rc-waarde (isolatiewaarde), de technische mogelijkheden en de uitstraling van de eindafwerking.

Betonlook stucadoorwerk ook wel beton-ciré / betonstuc / tadelakt genoemd is een hippe afwerking die een beton- / marmer-achtige uitstraling heeft. Het is te maken in verschillende kleurschakeringen en wordt veel toegepast in keukens, badkamers, toiletten en plaatsen waar een bijzonder accent gewenst is op een wand (-gedeelte). Sommige soorten beton-cire kunnen buiten toegepast worden en er kunnen ook aanrechtbladen, wastafels e.d. mee afgewerkt worden. Bij Seuren werken ze onder andere met de merken Cumen, Cemcolori, Rigo / Oikos en Brander.