Zowel zakelijk
Werkwijze
als particulier
  • Zakelijk

    Dankzij ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring zijn we bij Stucadoorsbedrijf R. Seuren in staat om kwaliteitsstucwerk af te leveren aan u als klant. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit middelgrote bouwbedrijven. Alvorens, maar ook tijdens, de uitvoering van het stucadoorwerk vindt er goed overleg plaats met projectleiders en uitvoerders in de bouw. Bij Seuren werken we volgens de gewenste en afgesproken planning. Uiteraard wordt er gewerkt met producten van de bekende merken en van gerenommeerde leveranciers. Dankzij deze manier van werken komen wij samen met u als klant tot een goed en vakkundig eindresultaat.

    Stucadoorsbedrijf R. Seuren is aangesloten bij de NOA en erkend door AfbouwKeur. Daarnaast zijn wij VCA-gecertificeerd en KOMO-gecertificeerd voor het vervaardigen van buitengevel-isolatie met een gepleisterde afwerking.

  • Particulier

    Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring leveren we bij Stucadoorsbedrijf R. Seuren kwaliteitswerk. Daarbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van u als klant. Voor er aan de slag wordt gegaan worden de mogelijkheden uitvoerig besproken. Met behulp van monsters en referentieprojecten kunnen we vooraf al een indruk geven van het vakkundig eindresultaat dat u van ons mag verwachten. Tijdens de werkzaamheden zorgen we ervoor dat niet te behandelen onderdelen zoals ramen, deuren en eventueel vloeren en trappen vakkundig worden afgedekt. Indien gewenst kunnen we ook de demontage en montage van radiatoren, lichtschakelaars ed. verzorgen. Daarnaast bent u bij Stucadoorsbedrijf R. Seuren ook aan het juiste adres voor al uw texwerk. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat het werk netjes wordt uitgevoerd en dat alles netjes wordt achtergelaten. Vakwerk op maat noemen we dat.

    Stucadoorsbedrijf R. Seuren is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) waardoor op alle werken de NOA Afbouwgarantie van toepassing is. Verder zijn wij erkend door AfbouwKeur en tevens VCA-gecertificeerd voor veilig werken. Het stucadoorwerk voor particulieren valt in de meeste gevallen geheel onder de 6% btw-regeling.

60 jaar ervaring in kwaliteitswerk 
Contact opnemen