arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Projecten

Gevarieerde toepassingen

Moderne strakke villa | Venlo

Bij de bouw van deze mooie, moderne villa is gekozen voor strak stucadoorwerk uitgevoerd door de ervaren vakmensen van R. Seuren Stucadoorsbedrijf in opdracht van Bouwbedrijf Fleuren BV uit Venray. Binnen in de woning is tegen de wanden en plafonds glad en strak stucadoorwerk toegepast. De buitengevels zijn voorzien van hoogwaardige gevelisolatie en afgewerkt met een fijne sierpleister en een vuil- en waterwerende gevelverf, in de door de opdrachtgevers gewenste kleur. Hiermee heeft deze villa een uitstraling gekregen met internationale allure !

Luxe villa 01

Mooie renovatie van bestaande woning | Baarlo

Voor deze opdrachtgevers in Baarlo zijn, na een verbouwing, de buitengevels door Stucadoorsbedrijf R. Seuren voorzien van geschuurd cementpleisterwerk. Vervolgens hebben we een witte vuil- en water-werende gevelverf aangebracht en ter hoogte van het maaiveld een donkere plint. De uitstraling van deze woning heeft hierdoor een ware metamorfose ondergaan.

Renovatie 1

Strak stucadoorwerk bij luxe villa | Venray

Een prachtig project! Voor dit bijzonder strakke ontwerp wilden de architect en opdrachtgever ook super-strak stucadoorwerk, zowel binnen als buiten.                R. Seuren Stucadoorsbedrijf heeft dit met succes gerealiseerd in samenwerking met Bouwbedrijf Fleuren BV uit Venray. De buitengevels, dakranden en de onderzijde van de overkappingen zijn voorzien van buitengevelisolatie met een strak gepleisterde afwerking en een vuil- en water-werende coating. Ook binnen is gekozen voor strak glad stucadoorwerk. O.a. door middel van toepassing van stucstopprofielen is er een strakke aansluiting gecreëerd van het stucadoorwerk op traptreden, kozijnen, lichtstraten en andere materialen. Dit project is genomineerd voor een architectuurprijs!

2302

Restyling luxe woning | Venray

Verbouwing/restyling bestaande woning in Venray. De buitengevels zijn voorzien van buitengevelisolatie met een gepleisterde afwerking en deze is vervolgens afgewerkt met een witte vuil- en waterwerende coating. Ter plaatse van het plintbereik en souterrain speciale coating in de kleur antraciet. In samenwerking met Bouwbedrijf Fleuren BV. Vergelijk de foto’s van de nieuwe situatie met de oude situatie en zie dat buitengevelisolatie naast een flinke isolerende meerwaarde ook esthetisch gezien een geweldige meerwaarde oplevert!

2141-Restyling-luxe-woning-Hoofdfoto

Mooie luxe woning | Someren

De opdrachtgevers van deze woning kozen bewust voor het vakmanschap van R. Seuren Stucadoorsbedrijf. Uit ervaring wisten zij dat dit juiste partij was voor zowel het stucadoorwerk binnen, als voor de gestucadoorde afwerking op hoogwaardige isolatie tegen de buitengevels. En dat de kwaliteit die zij voor ogen hadden, door Roel en zijn team vakkundig en in een prettige samenwerking geleverd zou worden. Het eindresultaat is een prachtige luxe woning !

Luxe woning 01

Mooie villa strak stucadoorwerk op buitengevelisolatie | Venray

Bij deze mooie villa in Venray is buitengevelisolatie toegepast met een gepleisterde afwerking. Deze is vervolgens voorzien van een vuil- en waterwerende gevelverf in de, door de opdrachtgevers gekozen kleur.

1

Steenstraatcomplex Raadhuisplein | Boxmeer

Nieuwbouw commerciële ruimten en appartementen, geïnspireerd op bestaande monumentale gevels in Boxmeer. Diverse soorten stucadoorwerk toegepast zowel binnen in de appartementen als aan de buitengevels. In samenwerking met Wijnen Bouw Horst BV.

1461

Nieuwbouw woning met buitengevelisolatie | Geleen

Deze nieuwbouwwoning, gebouwd door Bouwbedrijf Leon Corstjens uit Panheel, is aan de buitenzijde voorzien van buitengevelisolatie en afgewerkt met sierpleister in een mooie grijze kleur.

Geleen

Renovatie particuliere woning | Belfeld

Bij een ingrijpende verbouwing kan stucadoorwerk er voor zorgen dat de hak- en breekwerken, in onder andere de gevels, mooi weggewerkt worden. Vergelijk de foto’s van de oude en de nieuwe situatie en zie het verbluffende eindresultaat door het aanbrengen van cementpleisterwerk en een witte coating tegen de gevels!

belfeld

Uitbreiding luxe woning | Grubbenvorst

Bij de uitbreiding van deze woning zijn de gevels voorzien van buitengevelisolatie met fijne gepleisterde afwerken en een vuil en waterwerende gevelverf.

4

Diverse stucadoorwerken in woningen en utiliteitsbouw

divers

Tadelakt Buitenkeuken | Venlo

Waterafstotend stucadoorwerk op basis van kalk. Bij deze particuliere opdrachtgever toegepast voor de haardpartij en de zitbanken in de buitenkeuken.

Buitenkeuken

Sierlijstwerk

Door het aanbrengen van sierlijstwerk creëer je een klassieke uitstraling in woonruimten en openbare gelegenheden. Hierin kunnen gordijnkoven verwerkt worden en ornamenten, bijvoorbeeld t.p.v. lichtpunten.

Indien bij restauraties, de bestaande sierlijsten niet meer leverbaar zijn, is bij Seuren Stucadoors het vakmanschap paraat om zelf deze lijsten “te trekken”, dat wil zeggen; ze na te maken.

Sierlijst

Gevelrestauratie | Venlo

Door de vervallen gevel van dit oude pand in Venlo te restaureren met gebosseerd stucadoorwerk (met traditionele vakverdeling) krijgt deze gevel een mooie klassieke uitstraling. Het pleisterwerk is voorzien van een vuil- en water-werende gevelverf in een witte en grijze kleur. Dit vakmanschap is uitgevoerd door de vakkundige stucadoors van Seuren in opdracht van Aannemingsbedrijf P.H. van der Velden B.V.

Nieuwe situatie gevel Parkstraat 35 Venlo

Restauratie Kasteel Emerson College | Well

In dit oude kasteel is het stucadoorwerk aan plafonds in oude stijl hersteld. Zo ook bij het gewelvenplafond in de torenkamer. De wanden zijn voorzien van Saneerpleister waarbij oude details behouden zijn gebleven.

13232870_1024404920969863_6036274010182466034_n

Restauratie Molen | Rijkevoort

Restauratie van het pleisterwerk tegen de ronde gevel van de Molen in Rijkevoort.

1814-Molen-Rijkevoort-Hoofdfoto-2

Luxe nieuwbouwwoning | Venray

Moderne nieuwbouw woning waarvan zowel het binnen-stucadoorwerk als de buitengevelisolatie strak afgewerkt is. In samenwerking met Bouwbedrijf Fleuren BV.

Venray
Ruim 65 jaar ervaring in kwaliteitswerk